Sunday, February 9, 2014

Toko Buku Islam Online

Si Cheap Por Ad Sales Rritja - Bizneset nuk e mohojnë se marketingu është guri themeltar i produktit të saj . E pra , një mashtrim të marketingut është për të reklamuar . Vetvete Advertising është e ndarë në dy: 1 . Reklamim tradicionale dhe moderne Reklamim . Toko Buku Islam

Natyrisht këtë herë u dominuan nga reklamat moderne . Edhe pse shumë aspekte të reklamave moderne ende membutuhlan avantazhet e reklamave tradicionale . Por për fat të keq bizneset e sotme të përqëndrohet në reklamat moderne .

Ne mund të shohim shembuj të reklamave tradicionale me derë shitjen e drejtpërdrejtë në derën , fletushka, broshura , gazeta dhesi , radio dhe televizioni në fakt mund të merrni në reklamat tradicionale . Por për të bërë modifikimet e kjo e bën lloje kedaalam e reklamave moderne .
të rritur shitjet

Unë do të jap një shembull të një operatorëve të biznesit shtypjen me anë të reklamave duke përdorur fletushkave / buletine . toko muslim murah

Një ditë shoku im ishte i fiksuar krijuar një makinë shtypi , por ai nuk kishte para , ai vetëm kryeqyteti dizajn ekspert vetëm. Nëse ka një urdhër ai hodhi një tjetër shtypje .

Pastaj ai pa numrin e lutjeve të së premtes adhuruesit marrë buletine dhe pastaj të marrë në shtëpi . Së fundi , me idenë për të bërë gazetën e saj . Buletini material ai mori nga fetë situs2 mëdha . Pastaj nga buletinin ai dha emrin dhe adresën e printimit copyrigt së bashku me numrat e telefonit të çdo faqe në njerëzit shpresë do të dinë . Dhe duhet të dini buletinin Agan ndarë dhe shpërndarë falas në çdo xhami rreth qytetit të Yogyakarta .

E pra kjo është ajo ku ajo filloi , është bërë një buletin popullore komunitet dhe do të urdhërojë kopje të tij gjithnjë e më shumë .

Gjatë historisë ne do të dinë se si për të reklamuar truket lirë .

Dhe çfarë lidhje me se si për të rritur shitjet në botë online ?

No comments:

Post a Comment